Ja men om jag skulle ta och berätta om allt det där som är bra

07.05.2013 kl. 22:54

Då skulle jag kunna berätta om att jag för tillfället bor i en pytteliten lägenhet, med två små rum, en lägenhet som jag så innerligt trivs i. Kanske den första plats på väldigt många år som med all rätt känns som mitt hem.

Det är en annan sak jag finner bra just nu, ord med fokus på det egna så som "mitt" "min" "egen" "sjävständigt". Eller tvååringens favorit "kan själv". Vi gillar lite sånt just nu.

Och så är vi ganska bra vi tre, den lilla trion. Det betyder inte att att vi inte går på varandras nerver, att de små ibland bråkar så galet mycket att jag tror att jag ska få slag, att min trötthet vissa dagar inte är överkomlig men sådär överlag som trio ganska fungerande, ganska bra. Nästan lite för bra.

På jobbet är vi också oftast tre. Förvånansvärt välfungerande nummer. Inte för att vi inte heller blir arga, trötta och irriterade. Men vi skrattar också ganska mycket, dricker gott kaffe, arbetar och trivs sådär i största allmänhet. Där är vi också ganska bra.

Och så är det ganska bra med mig själv. Där lite längre in i bröstkorgen. Vilket inte heller betyder att jag inte mellan varven fortfarande känner mig fruktansvärt vilsen, ledsen och arg. Men det är inte längre det som tar överhand. Det är bara det att jag är lite bättre nu idag på att vara mig. Börjar lite trivas med den personen, hon är helt okej när ingen försöker ändra på henne.

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
Bra!! And three is a magic number! Här i spamfiltret är det nu också 3 jag ska skriva in, itś a sign!
malloh17.05.13 kl. 21:00
Your blog is a Beautiful light filled our home, and Absolutely lovely :)
Termografering03.08.13 kl. 10:58